Wij ondervinden geen last van COVID-19. Wij hanteren de normale levertijden en u kunt gewoon bij ons bestellen.

Wijnkoeler Servet

//Wijnkoeler Servet

Wijnkoeler Servet

Iedereen houdt ervan een lekkere witte wijn, een heerlijk zachte rosé of de lekkerste champagne. Allemaal smaken ze het beste als deze heerlijke dranken koud worden geserveerd. Om die reden is de wijnkoeler in het daglicht gezet, om al die dranken voor een langere tijd goed koud te houden. Je kan ze thuis gebruiken maar in een restaurant of terras zie je ze allemaal verschijnen. De ideale manier om jou lievelingsfles op temperatuur te krijgen én te houden. Wanneer gebruik wordt gemaakt van een servet tijdens het serveren en schenken van de dranken loopt men al gauw tegen verschillende problemen aan: lekkende flessen, knopen die loslaten, servetten die op de grond vallen, geen stabiele manier om de fles vast te houden en ga zo maar door.

Wij van Wijnkoelerservet.nl kwamen met het geweldige idee om hier een oplossing voor te vinden. Deze onmisbare servetten kunnen door middel van de unieke klikring in de servet stevig om de fles wijn of champagne geslagen worden, zonder dat deze los zal laten. Bent u een horeca eigenaar met bijvoorbeeld een restaurant, hotel, café, bar, lounge, club, brasserie of een ander soort onderneming? Dan zijn de servetten van Wijnkoelerservet.nl de gouden oplossing voor de problemen die komen kijken bij het schenken van die overheerlijke dranken. Zo kunt u bij Wijnkoelerservet.nl grote aantallen bestellen voor uw onderneming. Het minimale bestelaantal is op het moment 24. Onze servetten worden geleverd in meerdere kleuren, denk aan: wit, zwart, bordeauxrood. groen, beige en vele andere. Zo passen de servetten altijd in uw onderneming.

Wijnkoelerservet.nl heeft ook de perfecte servetten voor de branding van uw onderneming. Zo kunt u door middel van contact met ons op te nemen, uw eigen logo laten borduren op de servetten. Zo houdt u de branding perfect in stand van uw bedrijf. U kunt contact opnemen met Wijnkoelerservet.nl door middel van te mailen naar: info@wijnkoelerservet.nl of u kunt ons persoonlijk bellen: 010-7670070

2019-07-10T14:24:04+02:00juli 10th, 2019|Categories: Blog|Tags: , , , |

Bekijk ook onze andere webshops